Bij L. v/d Ham Bouw- en Onderhoudsbedrijf verzekerd bent u verzekerd van kwaliteit!

Schildersbedrijf L. v/d Ham voor al uw schilderwerk

Wilt u de kozijnen van uw bedrijfspand van een nieuwe kleurt laten voorzien? Of is uw woning wel toe aan andere kleuren op de muren? Bij L. v/d Ham Bouw- en Onderhoudsbedrijf bent u hiervoor aan het juiste adres. Als schildersbedrijf in Vlaardingen en omstreken nemen we u als professionele schilder graag alle grote en kleine schilderklussen uit handen. Onze jarenlange ervaring in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk heeft ertoe geleid dat we precies weten hoe we elke klus aan moeten pakken. Bovendien gaan wij zeer snel en efficiënt te werk.

Binnen- en buitenschilderwerk

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht en zijn inzetbaar als binnenschilder en buitenschilder. Het maakt dus niet uit of u alleen uw huis wilt laten schilderen of dat wij direct een heel bedrijfspand mogen aanpakken. Omdat wij de bouwkundige staat van een woning of pand professioneel kunnen beoordelen, weten we de juiste materialen en werkwijze te bepalen. Overigens gaan wij naast grote schilderwerkzaamheden ook graag aan de slag met meubels schilderen en andere kleinere klussen.

Bij voorkeur leveren wij als professioneel schildersbedrijf de materialen zelf aan. Zo weten we zeker dat we werken met hoogwaardige materialen en dat het resultaat optimaal is, of we nou een muur verven of een heel huis schilderen. Wij zijn niet verbonden aan een specifiek merk en gaan dus graag met u in overleg over de beste keuze. Bent u al in het bezit van (een deel van) het schildersmateriaal? Dan beoordelen we dit op eerlijke wijze.

De mogelijkheden naast muurverf

Hoewel bij een muurafwerking in veel gevallen met muurverf wordt gewerkt, gaan wij ook met andere materialen aan de slag. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor stucwerk, latexverf, sierpleisterwerk en kunnen we meubels desgewenst ook beitsen en lakken. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van schilderwerken; wij zorgen voor een efficiënte uitvoering.

Gebruikmaken van de diensten van schildersbedrijf L. v/d Ham uit Vlaardingen? U kunt ons altijd bellen om uw vragen te stellen of wanneer u vrijblijvend een offerte op wilt laten maken. We zijn doordeweeks dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 010-3104161. Eveneens kunt u het online contactformulier op deze site gebruiken. Wij helpen u graag spoedig verder!

Interesse in één van onze diensten?

Laat vrijblijvend een offerte opstellen!